Mera regn och nya bekantskaper

En av de första dagarna på Koh Lanta hittade Tim en ny kompis, en svensk kille i samma ålder. De lekte varje dag och vi var också ute och åt tillsammans med killens familj som var från Örebro. Vår sista dag på Koh Lanta spenderade vi tillsammans på long beach.

kohlanta-longbeach-regn1Efter några timmars sol och bad drog mörka moln in över land. Vi insåg snabbt att det inte var lönt att försöka hinna tillbaka till till hotellet så vi valde att hänga kvar på en av restaurangerna hela dagen medan regnet öste ner. Så vi satt i vår lilla bambuhydda, med regnskydden nerfällda och tittade på vädret, åt lunch, drack kaffe, spelade kort och pratade om livet. Det var riktigt mysigt.

kohlanta-longbeach-regn3

kohlanta-longbeach-regn2


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s