Twin Towers och parkhäng

KualaLumpur1En av de första dagarna i Kuala Lumpur gick vi en promenad bort till Petronas Twin Towers som är stadens mest kända byggnadsverk. Det ligger mitt i staden och är omgivet av en stor fin park. Skyskrapan och byggnadskomplexet runtomkring ägs av ett stort oljebolag och i det finns såväl stora företag som en enorm shoppinggalleria. Vi tog en snabb titt och gick sedan ut i solen igen.

KualaLumpur2KualaLumpur6

Parken utanför är väldigt trevlig, med fina planteringar, gigantisk lekplats, utegym, joggingspår och stor plaskdamm för barn. Den är extremt välskött med en massa personal som vaktar och sköter om anläggningen.

KualaLumpur3KualaLumpur4KualaLumpur5

Det var rätt kul att hänga i parken, kolla in vardagsliv och folk, träffa på andra barnfamiljer på lekplatsen och studera personalen som blåste i visselpipor och tillrättavisade folk som slängde skräp och tramsade med träningsredskapen.

På vägen hem gick vi in i gallerian för att äta lunch. Det blev sushi på rullande band igen, det hade vi längtat efter sedan vi lämnade Bangkok.

KualaLumpur-sushi0KualaLumpur-sushi1

KualaLumpur-sushi2
Fantastisk sushi!
KualaLumpur-shaved-icecream
Shaved icecream med mangosmak till efterrätt. 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s