Bästa lägenheten

Efter en 11 timmars resande var vi äntligen framme i Kuala Lumpur och vi var glada över att ha bokat lägenhet i förväg. Detta var första gången vi bokade boende via AirBnB och det var både bättre och sämre än vad vi hade föreställt oss.

KualaLumpur-lagenheten0
Platinum – The Face Suites lägenhetskomplex i centrala Kuala Lumpur.

Vi hade lite otur med att lägenheten inte var städad efter de förra gästerna. Vi skickade sms till värden direkt och det visade sig att städfirman han anlitat hade glömt att åka dit. Han löste det dock så snabbt han kunde. Vi fick gå och käka middag så länge och när vi kom tillbaka var lägenheten städad och bäddad med nya sängkläder.

Lägenheten var väldigt modern, nyinredd, hade två sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kök. Den låg på 31:e våningen i ett stort lägenhetskomplex, utsikten var fantastisk från alla rum.

KualaLumpur-lagenheten1
Köket.

KualaLumpur-lagenheten3

KualaLumpur-lagenheten4
Utsikt från vardagsrum och kök.

KualaLumpur-lagenheten5

Det bästa av allt var den helt otroliga takpoolen på 51:e våningen som vi hade tillgång till. Den var faktiskt anledningen till att vi hyrt just den här lägenheten.

KualaLumpur-lagenheten9b-pool
Utsikt från poolen.

KualaLumpur-lagenheten9c-poolKualaLumpur-lagenheten9-pool

Malaysia var ett land vi lagt till rätt sent i vår reseplanering och vi hade inte alls hunnit kolla upp vad vi egentligen skulle göra i Kuala Lumpur. Vi bestämde oss snabbt för att ta det ganska lugn och inte rusa runt för att se alla sevärdigheter. Jag tror att vi drabbats av en viss restrött het, inte att vi var trötta på att resa och längtade hem utan mer att vi blivit trötta av alla intryck. Vi behövde en liten paus för att smälta allt som hänt de senaste två månaderna.

KualaLumpur-lagenheten6
Skönt med lite yta att sprida ut oss på.
KualaLumpur-lagenheten7
Banan, mango, yoghurt och granola till frukost.

Så vi hängde en hel del i vår fantastiska lägenhet, åt frukost länge, läste böcker och hängde vid poolen såklart. Och så spenderade vi en hel del tid i shoppingcentret bredvid, där fanns massor med restauranger och även en jättestor livsmedelsaffär med bra utbud.

KualaLumpur-lagenheten2
Utanför vårt lägenhetskomlex.
KualaLumpur-lagenheten8
På väg till närmsta shoppingcenter.
KualaLumpur-lagenheten10-utsikt-taket
Utsikt från takterassen på kvällen.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s