Kortvisit på Kaw Kwang beach

För att vara säkra på att hinna med flyget från Krabi till Kuala Lumpur valde vi att ta en övernattning på Koh Lanta på väg hem från Koh Bulon. Vi valde ett hotell på nordöstra udden, på Kaw Kwang beach, för att ha nära till bron dagen efter.

Båtresan från Koh Bulon blev inte alls så farlig som färden dit. Det var fint väder, inga direkta vindar och vi kunde lugnt lyssna på ljudböcker de tre timmarna det tog att åka speedboat tillbaka.

Väl framme på Koh Lanta blev det dock oväder. Från ingenstans blev himlen svart och himlen öppnade sig, blixtarna och knallarna avlöste varandra varje minut. Vi tog skydd på en restaurang i byn där vi fick vänta ett par timmar innan det värsta regnet började avta.

Kohlanta-saladan-regn
Himlen mörknar över Ban Saladan.

Kohlanta-saladan-regn2Kohlanta-saladan-regn3

Väl framme på hotellet fick vi hänga en del av packningen på tork direkt, sen gick vi ut för att hinna utforska närområdet. Vi kom dock inte längre än till poolen där Tim övertalade oss till att stanna. Hotellet var helt ok men inte så mycket mer. Stranden utanför var lite trist och det fanns inte så många kul restauranger i närheten. Det finns många trevligare ställen på Koh Lanta så hade vi bokat en längre tid här hade vi blivit besvikna. Poolen var dock bra och Tim hittade genast några jämnåriga att leka med.

KawKwang-beach1

KawKwang-beach2
Kaw Kwang beach resort.

Vi åt på hotellet och gick sen och la oss direkt efter eftersom vi skulle med en tidig flight till Kuala Lumpur och det är en bit att köra till flygplatsen i Krabi.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s