Little India

Singapore-Little-India2Ett ställe vi verkligen gillade i Singapore var Little India. Det var ett mysigt litet område med färgglada hus, skojiga små affärer och livlig marknad men framför är det ett mecka för alls som gillar indisk mat. Nära busshållplatsen ligger Tekka market som kan vara värt att besöka på grund av färprakten.

Singapore-Little-India7Singapore-Little-India8Singapore-Little-India9Singapore-Little-India10

Men annars är det smågatorna runt omkring och det lilla torget som lockar. Det är svårt att inte ta alldeles för många bilder på alla vackra färgglada hus och muralmålningar.

Singapore-Little-India4Singapore-Little-India5Singapore-Little-India3Singapore-Little-India6Singapore-Little-India1

I området finns en uppsjö av restauranger med mat från olika delar av Indien. Det var inte lätt att välja men efter noga genomläsning av recensioner på Tripadvisor valde vi till slut att gå till The Banana Leaf som ligger på en av de större gatorna i området. Inredningsmässigt var restaurangen ingen som stack ut men maten, ja den var helt fantastisk. Vi missuppfattade systemet lite och råkade beställa på tok för mycket mat. Priserna var inte så farliga så det gjorde inget men vi var mer än proppmätta när vi gick därifrån. Vet inte om jag nånsin har ätit så mycket på en gång.

Singapore-Little-India11.jpg

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s