En gång i livet… eller?

Hemma pratar vi forfarande mycket om långresan, vad vi gjorde i våras, om platser vi har varit på och saker vi har upplevt. Då och då hör vi oss själv säga ”… nästa gång vi åker dit så…” och så drömmer vi oss iväg en stund. Till ställen vi varit på och till nya platser vi vill åka till.

luangprabang15
Luang Prabang, Laos.

Vi är så glada och tacksamma över att fått göra den här resan, att vi kunde ta ledigt från jobbet så länge och att vi hade den ekonomiska möjligheten. Vi fick besöka platser vi drömt om i många år och vi fick göra det tillsammans med Tim. Efter att ha kommit hem har vi dock lite svårt att acceptera att detta var ”once in a lifetime”, att vi inte ska komma iväg på något liknande någonsin igen. Det lär nog dröja en del år men vi hoppas verkligen på att komma iväg på en längre resa igen, gärna ett halvår eller längre.

koh-bulon-strand3
Koh Bulone, Thailand.
hanoi-matguide3-familjeportratt
Hanoi, Vietnam.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s