På önskelistan till 2019

Det finns så många spännande ställen vi vill uppleva. På önskelistan står bland annat Sri Lanka, Galapagos-öarna, Indonesien, Taiwan, Japan, Bolivia, Brasilien och Indien men också mer kortväga resmål som Albanien, Montenegro, Polen, Slovenien, Budapest, Istanbul och de baltiska länderna. Ja, det är bara en bråkdel av listan och flera av de resmålen vill vi vänta med tills Ellen blivit lite större. Men om ekonomin tillåter och semesterdagarna räcker ska vi försöka åka till några av de ställen vi har på önskelistan redan i år:

I februari åker vi till Koh Lanta i Thailand. Dit åker vi främst för att ta det lugnt, bada, dyka, äta god mat och vara tillsammans. Vi har varit där flera gånger förut och trivdes bra. Det blir premiär för Ellen.

KohLanta2016-Kantiang-beach-1
Kantiang beach på Koh Lanta.

Vi har pratat om Budapest i många år men det har kommit annat mellan men i april är det äntligen dags! Vi kommer att bo på hostel och uppleva staden till fots. Ser väldigt mycket fram emot att uppleva historia, kultur, arkitektur och allehanda bakverk.

budapest-skarmdump
Budapest ser fantastiskt vackert ut. 

Till sommaren har vi pratat om att göra en kortare bil- eller tågsemester men inget är bestämt än. Polen är den starkaste kandidaten just nu, vi får se vad det blir.

polen-skarmklipp

Sen har vi inget mer planerat mer än att vi vill hinna med en kortare tur inom Europa någon gång under hösten, kanske för att hälsa på släkt eller vänner.

Vad är era resplaner i år? Eller nästa år? Eller 2025? Vad har ni på önskelistan?


3 reaktioner på ”På önskelistan till 2019

  1. Delar de flesta önskemålen du har på din lista inför året. Sri Lanka, återbesök i Taiwan och Korea är på topplistan. Har bokat Marrakech och Beirut sedan får det bli lite spontant tänker jag.

    Gilla

    1. Skulle gärna också vilja åka till Marrakech, kollade faktiskt resor dit i år men hittade ingen som hade bra flygtider så det blev Budapest istället och Marrakech får vänta. Hur var Taiwan? Väldigt sugen på att resa dit efter att ha sett en väns bilder därifrån förra året.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s