Diamond Cliff och Kantiang beach

För att se oss omkring och besöka några, för oss nya, stränder på Koh Lanta så hyrde vi en av dagarna en tuktuk med chafför. Han körde oss runt till olika stränder och väntade på oss tills vi ville åka vidare.

KohLanta2016-tuktuk1

KohLanta2016-tuktuk2
Vår chafför.

Ett av de ställen vi besökte var Diamond Cliff Beach Restaurang som ligger strax söder om Klong Nin Beach. Det är en bar- och restaurang byggd direkt på de branta klipporna med utsikt över den öde Nui Beach.

KohLanta2016-DiamondCliff1

KohLanta2016-DiamondCliff2
Diamond Cliff Beach Restaurant.
KohLanta2016-DiamondCliff3
Mangoshake.

Vi åt en andra frukost med fruktshakes  här innan vi gick den branta trappan ner till stranden där vi spenderade några timmar.

KohLanta2016-DiamondCliff5-strandKohLanta2016-DiamondCliff6-strand

Det finns inga andra restauranger eller resorts här och stranden var helt folktom när vi kom. Vi lånade en av bambuvindskydden för att ha som skydd mot den starka solen. Vattnet var klart och turkost. Vi försökte snorkla men såg inte många fiskar, däremot några krabbor och en och annan sjöborre.

KohLanta2016-DiamondCliff8-strandKohLanta2016-DiamondCliff7-strand

Vi hade gärna stannat längre men vi ville passa på att se fler ställen när vi ändå hyrt en tuktuk så efter två timmar så åkte vi vidare. Nästa stopp var Kantiang bay, en mysig liten strand kantad av hotell och några restauranger. Vi åt lunch och badade igen innan vi bestämde oss för att åka tillbaka.

KohLanta2016-Kantiang-beach-1KohLanta2016-Kantiang-beach-2


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s