Lyxigt boende på Nopparat Thara Beach

Ett par veckor innan avresa fick vi reda på att det hotell vi bokat skulle renoveras så vi blev, efter en hel del diskussioner, utan kostnad uppgraderade till ett bra mycket lyxigare hotell än vad vi hade bokat. Inte lika charmigt men betydligt lyxigare, med fina rum och stort poolområde. Vi hamnade alltså på Holiday Inn Resort på Nopparat Thara Beach, stranden strax norr om den mer kända Ao NangAoNang-hotell2

Hotellet bestod av flera lägre byggnader i en stor lummig trädgård med flera pooler. Rummet var stort och rymligt och med fräscht badrum. Det låg på andra våningen och hade en bra balkong med utsikt över poolerna och trädgården.

AoNang-hotell-hotellrum1AoNang-hotell-hotellrum2

Frukosten var fantastisk, en av de bästa vi haft i Thailand. Buffén var enorm och med så många olika alternativ av thailändsk, kinesisk och västerländsk frukost att det var svårt att välja.

AoNang-hotell-frukost2AoNang-hotell-frukost3AoNang-hotell-frukost1

Det fanns flera pooler och den stora barnpoolen hade två små vattenrutshkanor.

AoNang-hotell-pool2AoNang-hotell-pool3AoNang-hotell-pool1

Här simtränade vi varje eftermiddag och innan veckan var slut klarade 5-åringen att simma 15 meter helt själv på djupt vatten!

AoNang-hotell-pool4AoNang-hotell-pool5

Hotellet låg på den södra delen av Nopparat Thara Beach, på bra lugnt läge nära den mer kända turistorten Ao Nang. Själva strandern var ok men inte något särskilt, vi badade bara här en gång under vår vecka. Däremot var den bra för en morgonpromenad. Vi badade istället på andra stränder och öar i närheten.

 

 


3 reaktioner på ”Lyxigt boende på Nopparat Thara Beach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s