Morgonmarknaden i Luang Prabang

luangprabang-marknad3En av morgnarna i Luang Prabang begav vi oss till den lokala marknaden som låg ett ett par hundra meter från vårt hotell. Det var en fantastisk liten marknad där de i första hand sålde mat; grönsaker, fisk och kött (även gnagare och insekter). Det fanns även ett par stånd med kläder och husgeråd. Den här typen av marknader är ju så tacksamma fotomotiv som vi har massor med bilder härifrån, här är några av dem samt en liten film som jag och Tim har gjort.

luangprabang-marknad6

DCIM100GOPROGOPR0937.JPG
DCIM100GOPROGOPR0937.JPG

luangprabang-marknad4

luangprabang-marknad5

DCIM100GOPROGOPR0929.JPG

DCIM100GOPROGOPR0934.JPG


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s