Överlevde ännu en flygresa

flygplan-laos-hanoi

Det gick lite snabbt när jag bokade flygbiljetter från Luang Prabang till Hanoi, kollade inte vad det var för plan. Fick en smärre chock när jag ingåg att vi skulle flyga med ett mindre propellerplan. Var beredd att sätta mig på en buss i 14 timmar istället men det var mannen och barnet inte alls med på. Så det var bara att bita ihop.

Hamnade bredvid en mycket trevlig pratsam tysk kille som fick tiden att gå och vi hade tur med utebliven turbulens så flygresan blev inte så läskig som befarat. 50 minuter efter att vi gått på planet landade vi levande i Hanoi.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s