Mitt i smeten och kanonbra service

DCIM100GOPROG0071187.JPG

Rubriken sammanfattar vårt hotell i Hanoi perfekt. Har för mig att jag kollat Tripadvisor inför bokningen men hade inte särskilt höga förväntningar på Golden Moon Suite hotel, eller rättare sagt; jag hade inga förväntningar alls. Det visade sig vara ett riktigt bra val, på bra läge mitt i Hanoi Old Quarter och vi fick ett jättefint rum med bra standard ett par våningar upp.

Frukosten var över förväntan men det som var allra bäst var den trevliga personalen som hjälpte oss med en massa små saker. Tjejen i receptionen gav oss tips på hur vi skulle hitta i staden, hur vi skulle undvika taxi-lurendrejeri och hjälpte oss att fixa ett vietnamesiskt sim-kort.

Vårt trebäddsrum på fjärde våningen hade en dubbelsäng och en enkelsäng, ett litet skrivbord, garderob och badrum med dusch. Wifi funkade jättebra i rummet, alltid ett plus!

DCIM100GOPROGOPR1171.JPG
Vårt rum.

DCIM100GOPROGOPR1177.JPG

DCIM100GOPROGOPR1173.JPG

DCIM100GOPROGOPR1178.JPG
Utsikt från vårt rum.

Frukosten serverades högst upp på 7:e våningen, uppe på den inglasade takterassen. I frukostrestaurangen, som bara hade fyra bord, jobbade två jättetrevliga tjejer. Frukosten var en kombination av buffé och á la carte, de gjorde omeletter och äggröra på beställning men övriga saker plockade en själv vid en liten buffé. Bäst var att det fanns en massa färsk frukt varje dag.

hanoi-hotell8-frukosthanoi-hotell4

hanoi-hotell7
Utsikt från frukostrestaurangen.
hanoi-selfie
TIm fick ställa upp på selfie med båda tjejerna i restaurangen.

Vårt trippelrum kostade oss ca 150 kr/natt inkl frukost, ett kanonpris för ett hotell på så bra läge och med så bra service –  kan verkligen rekommenderas!

Hotellet låg mitt i den äldre stadskärnan som kallas Hanoi Old Quarter, på en liten trevlig gränd där det var livat på dagarna men lugnt på kvällarna. Läget var perfekt, det var gångavstånd till nästan allt, enda gången vi bokade taxi var när vi skulle till etnologiska museet som låg en bit ut.

Tims visar ”vår” gränd:

Fler bilder från gränden där vi bodde:

hanoi-hotell8-granden

DCIM100GOPROGOPR1256.JPG

hanoi-hotell8-granden2

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s