Stor yta i trevlig villa

hoian-hotell10

I Hoi An hade vi bokat en egen liten ”villa” på Botanic Garden Homestay. Det var jätteskönt att få lite mer yta efter att ha bott i små rum i en hel månad.  Det låg i en lummig trädgård med mycket grönska, orkidéer, mango, banan och citrusfrukter. Det var kanske inget direkt homestay i den bemärkelsen, mer som ett hotell.

hoian-hotell9hoian-hotell8-orkide

Botanic Garden Homestay ligger mitt mellan Hoi An old town och stranden, cykelavstånd och ungefär 1,5 km till båda. På området finns ett par villor och några lägenheter. Ägaren har även ett ställe till som ligger på samma väg och det var där vi åt frukost. Totalt har deras anläggningar tre mindre pooler som en kan använda.

hoian-hotell3hoian-hotell4hoian-hotell5

Vårt boende var ca 80 kvm stort, hade två sovrum, vardagsrum, pentry och två badrum. Verkligen skönt med lite mer plats efter en månad på resa. Vi hade hoppats på att kunna laga lite mat själva här men det visade sig att köket inte var utrustat med ordentliga köksredskap så det blev inte så. En liten besvikelse men för övrigt var det ett härligt och lugnt ställe.

hoian-hotell1
Vårt hus.
hoian-hotell6
Vår uteplats, precis bredvid en liten pool.

DCIM100GOPROGOPR1479.JPGDCIM100GOPROG0011482.JPG

DCIM100GOPROG0021487.JPGPersonalen var trevlig, de flesta kunde lite engelska och frukosten var helt ok. Vi betalade 470 kr/natt för vår villa och då ingick frukost, lån av cyklar och eftersom vi bokade en hel vecka så fick vi även en gratis middag i deras restaurang.

hoian-hotell2
Tim med ägarens hund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s