Snorkling och dykning

En av anledningarna till att vi valde att åka till Whale Island är att det går att både snorkla och dyka här. Det går att snorkla direkt från stranden, det finns lite koralleller och småfiskar, men det var otroligt mycket sjöborrar så inte helt lätt för en 6-åring. Det var flera som stack sig på sjöborrarna när vi var där men vi klarade oss.

DCIM100GOPROGOPR1683.JPG

Andra dagen på Whale Island åkte vi på snorkelutflykt för att se lite mer av livet under ytan. Det tog ungefär en timme med båt att komma till revet och det var hyfsad snorkling men om än lite grumligt i vattnet.

Både jag och mannen gjorde var sitt dyk också. Vi valde att göra ett stranddyk direkt i bukten på ön. Det var inget fantastiskt dyk men vi fick se lite fisk och även ett mindre vrak, en sjunken gammal fiskebåt som det börjat växa koraller på. Det fanns även möjlighet att åka ut med båt och göra några dyk men vi hann inte med det.

whale-island-dykning1
Syns inte så bra men det är jag till vänster.

whale-island-dykning4whale-island-dykning5


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s