Solnedgång från 51:e våningen

saigon-bitexo7Mitt i centrala Ho Chi Minh City ligger Bitexo Financial Tower, en väldigt hög och flott byggnad med köpcentrum i bottenplan samt skydeck, café och bar på våningarna högst upp. Att åka till skydeck kostar en rejäl slant så vi valde istället att lägga de pengarna på en drink i caféet på 51:e våningen så fick vi utsikten på köpet istället. I baren en våning högre upp är inte barn välkomna.

saigon-bitexo6

Caférestaurangen var helt ok men vi fick dåliga platser. Eller dåliga var de kanske inte, det var fin utsikt precis utanför, men vi hade valt att besöka stället tidig kväll för att se solnedgången och vårt bord vätte åt andra hållet. Vi försökte byta till bättre men personalen lät oss inte göra det eftersom vi inte skulle äta. Att det stod 20 tomma bord med utsikt mot solen ändrade tydligen inte på saken.

saigon-bitexo1

Vi beställde i alla fall var sin drink och när solnedgången närmade sig gick vi fram till glaset vid de tomma borden och tittade på när solen sänkte sig över staden.

saigon-bitexo2

saigon-bitexo5

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s