Finfin snorkling vid strandrevet

perhentian-petani-snorklingEn av de saker vi gillade allra bäst och som var ett av skälen till att vi valde att bo just på Petani beach var närheten till bra snorkling. Det ligger ett litet strandrev precis utanför stranden, när det var lågvatten var det bara att simma ut cirka 50 meter för att se en fina koraller och fiskar i olika färger. Och inte nog med det, ännu närmre stranden, kanske ett tiotal meter ut hittade vi massor av små fina Nemofiskar som simmade in och ut ur sina anemoner, helt fantastiskt att komma så nära dem.

Vi gillar snorkling alla tre och särskilt jag. Så jag låg och guppade ovanför revet säkert ett par timmar varje dag, upptäckte nya saker hela tiden. Vi såg bland annat haj, rocka, bläckfisk, putsarfiskar, trumpetfiskar och en massa andra skojiga fiskar. Kolla in dem på filmen här.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s