Tuna beach

perhentian-tunabeach3På Perhentian Besar bodde vi på den södra delen av Tuna beach och det var verkligen en jättefin strand. Kantad av palmer, ljus mjuk sand, turkost vatten och hyfsat glest mellan solstolarna. Längs stranden låg ett par olika resorts med restauranger.

Vi gjorde inte mycket under våra dagar på Perhentian islands, slappade och snorklade, åt fisk och drack fruktshakes. Vi hade tänkt att dyka också och jag vet egentligen inte varför det aldrig blev av, tror att det var för att snorklingen var så pass bra att vi nöjde oss med det. Några bilder från Tuna beach.

perhentian-tunabeach5perhentian-tunabeach1

perhentian-tunabeach4
Den mista, billigaste och bästa restaurangen.

perhentian-tunabeach6

perhentian-besar2

perhentian-tunabeach2


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s