Sista dagen på Perhentian islands

Perhentian-PIR3Sista dagen på Perhentian Besar tog vi en taxibåt till stranden P.I.R som vi hade hört var fin. Det var en lång vacker strand med bara en enda stor lite lyxigare resort. På den norra delen av stranden låg inga bungalows och där var vi nästintill ensamma hela dagen.

Perhentian-PIR2

Perhentian-PIR6Stranden var väldigt långgrund och en fick simma en bra bit, nästan 150 meter ut för att komma ut till strandrevet. Var så imponerad av 6-åringen som hängde på hela vägen ut, i och för sig med armpuffar på.. ifall ifall…  väl ute fanns det finfina fiskar att beskåda och jag såg den största anemonen jag någonsin sett, den var helt fantastisk. Ni bara måste kolla in den:

Perhentian-PIR8snorklingPerhentian-PIR9snorklingBlev också biten i rumpan av en fisk, kändes en del men bettet syntes knappt en stund efter.

Perhentian-PIR7

Perhentian-PIR4Perhentian-PIR1

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s