Militärhistoriska museet

Missa inte Vietnam Military History Museum om ni besöker Hanoi! Det militärhistoriska museet, även känt som The Army Museum, är verkligen sevärt. Här finns flygplan, fordon, vapen och andra krigsreliker.

hanoi-militarmuseet-5

Det finns hur mycket som helst att läsa och lära sig om Vietnams 400 år långa krigshistoria och det här museet är en bra utgångspunkt. Det finns Eftersom detta var vårt andra besök (var här även året innan) valde vi att bara besöka utomhusdelen den här gången. Här finns bland annat vraket av amerikanska bombplan, ryska militärflygplan, helikoptrar, kanoner, robotar, stridsvagnar och andra militära fordon.

hanoi-militarmuseet-12

Vi kan varmt rekommendera ett besök på militärhistoriska museet. Räkna med ett par timmar för att gå igenom alla delarna, men kolla öppettiderna noga för museet har lunchstängt mitt på dagen.

Fler bilder:

hanoi-militarmuseet-13hanoi-militarmuseet-8hanoi-militarmuseet-6hanoi-militarmuseet-7hanoi-militarmuseet-9hanoi-militarmuseet-10hanoi-militarmuseet-11hanoi-militarmuseet-4

hanoi-militarmuseet-3
Vi fick en massa råd från icke-engelskspråkiga kinesiska turister, vi förstod inte riktigt men vi tror att det handlade om hur vi skulle få vår 1-åring att sova och vi tror att de tyckte att hon hade för lite kläder på sig (det var över 25 grader i skuggan). 
hanoi-militarmuseet-2
Parkeringspussel. 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s