Två födelsedagar i Hanoi

Under våra veckor i Hanoi fyllde två av familjemedlemmarna år. Ellen, som fyllde 1 år, firades med ett litet hemmakalas i lägenheten. Vi hade beställt en tårta på ett bageri i närheten och Tim dekorerade vårt vardagsrum jättefint i gult och vitt, med girlanger och ballonger vi köpt på stormarkanden ett par dagar tidigare.  Födelsedagsbarnet fick vietnamesiska pekböcker och några småleksaker i present, även kul att spara som minnen från Vietnam tänkte vi. Ellen var verkade nöjd om än lite förvånad av uppståndelsen.

hanoi-fodelsedagar-3
Ellen 1 år.

hanoi-fodelsedagar-4

Anders firade vi ett par dagar senare. På eftermiddagen tog vi en långpromenad till det franska bageriet Saint Honoré där vi åt bakelser och på kvällen åt vi tacos på Anitas Cantina, en av våra favoritrestauranger i Tay Ho. Missa inte den om ni är i Hanoi!

hanoi-fodelsedagar-1
Tarte au citron, morotstårta och mangoparfait-bakelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s