Klong Nin Local Market

Det finns flera marknader längst med huvudgatan på Koh Lanta, från Ban Saladan i norr till stränderna i söder. Några vänder sig främst till turister och några främst till lokalbefolkningen, vissa av de större kallas ibland festivaler och då innehåller de oftast även uppträdanden eller konserter.

De som kallas local market/fruit market eller liknande flyttar runt på olika delar av ön efter ett fast schema, det är bara att fråga hotellpersonalen eller på nån restaurang, de flesta vet när marknaden besöker just din strand.

thailand_kohlanta_klongninlocalmarket-7
Den lokala marknaden på Klong Nin.

Vi brukar alltid försöka hitta lokala marknader att besöka när vi reser i Sydoastasien, för att handla frukt, testa lokal mat, kanske köpa lite förbrukningsvaror eller helt enkelt för att uppleva atmosfären och det lokala livet på orten.

thailand_kohlanta_klongninlocalmarket-1Här är några bilder från den lokala marknaden i Klong Nin:

thailand_kohlanta_klongninlocalmarket-2thailand_kohlanta_klongninlocalmarket-3thailand_kohlanta_klongninlocalmarket-5

thailand_kohlanta_klongninlocalmarket-6
Tim köper en kul t-shirt till sin pappa.

thailand_kohlanta_klongninlocalmarket-8


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s