Koh Poda och Chicken Island

Från Ao Nang går båtar till några närbelägna stränder och småöarna utanför till exempel Koh Poda, Chicken Island, Koh Hong och Railey beach. Det är bara att  gå till biljettkassan i ena änden av Ao Nang, köpa biljett till valfri ö eller köpa en rundtur där man får se fyra öar under en dag.

Thailand2016-longtail.JPG
Longtailbåt.

longtail-krabi-thailand-jan-2016_1longtail-krabi-thailand-jan-2016_3longtail-krabi-thailand-jan-2016_4Förvänta dig dock inte att vara ensam på öarna, under högsäsong är det massvis med andra turister som också vill se samma paradisöar. Om man vill undvika värsta rusningen så ta en tidig morgontur och åk hem igen när den största massinvasionen dyker upp vid lunchtid.

chicken-island-thailand-jan-2016-1

chicken-island-thailand-jan-2016-2
Familjeporträtt på Chicken Island.

Vår favorit är Koh Poda, om man kommer tidigt på morgonen innan alla andra så är här helt underbart. Kristallklart vatten på ena sidan ön, bra snorkling på den andra sidan.

koh-poda-thailand-jan-2016_1koh-poda-thailand-jan-2016_6koh-poda-thailand-jan-2016_2koh-poda-thailand-jan-2016_3bkoh-poda-thailand-jan-2016_7koh-poda-thailand-jan-2016_5

Under vår vecka i Ao Nang-området var vi även på en så kallad 4 Island tour till Koh Hong och närliggande öar samt en dag på Railey Beach och Phra Nang Beach.


2 reaktioner på ”Koh Poda och Chicken Island

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s