Sushi på rullande band

sushi1Bästa matupplevelsen hittills är vi överrens om: sushi på rullband som vi åt på Sushi Express på köpcentret Terminal 21 i Bangkok. Redan hemma pratade vi om att testa detta så förväntningarna var höga men upplevelen överträffande ändå! Så gott och så kul!

För er som inte har testat själv så går det till såhär: En sätter sig vid rullbandet och plockar till sig de sushibitar en är sugen på, det finns sushi i alla de sorter och former och även en del tillbehör och efterrätter. Betalning sker per tallrik och på vissa tallrikar finns en bit, på andra flera. Där vi var ingick grönt te i priset.

sushi2sushi3sushi4

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s