Laotisk fiskfondue

En av kvällarna i Luang Prabang testade vi laotisk fiskfondue. Det var väldigt gott och framför allt väldigt roligt att äta. Först fick vi in ett fat med smårätter, som små tapas. Därefter kom huvudrätten som vi själva tillagade på bordet. Den bestod i en kokande löksoppa där vi kokte fisk, nudlar och grönsaker. Den som var absolut mest exalterald var Tim som inte kunde sluta äta. Det var det godaste han ätit i hela sitt liv, sa han. Förutom den Tom Ka han åt förra året i Krabi och Sushin i Bangkok, fonduen har en välförtjänst tredjeplats på hans mat-topp just nu.

luangprabang-bambubro
Vägen till restaurangen som serverade laotiska fonduen.

laotisk-fondue1laotisk-fondue2laotisk-fondue3


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s